Як мы рабілі аўстрыйскі штрудэль


Як мы рабілі аўстрыйскі штрудэль

24 красавіка пры парафіяльным Цэнтры Праведнага Язэпа зышліся ў адчайным змаганні дзве каманды: аппель-штрудель і топфель-штрудель. Кіравала змаганнем матушка Святлана Абламейка. Моладзь і запрошаныя на падтрымку старэйшыя дзеці з прытулку падзеленыя на каманды спаборнічалі, хто прыгатуе больш смачны штрудзель. У выніку атрымалася, што і яблачны штрудзель і штрудзель з тварагом аказаліся аднолькава смачнымі, бо гэта справа смаку. А у кожнага ён розны. Як мы адразу пра гэта не падумалі?! Пасля шматбаковай дыгустацыі, проста, прыйшлася прысудзіць нічыю.

014 015 019 021 023 016 022 027

Падзяліцца
24 Красавіка 2016 | Раздзел: Навіны

Апытанне

Чым бы Вам больш хацелась займацца як валанцёру?

Убачыць вынікі

Loading ... Loading ...